Slim bekeken

Gisterenavond was’t Kerstfeestje van de jeugdbeweging. Arne moest een kadoke van 3 euro meebrengen dat dan via een stoelendans werd verloot. Wij dus in de supermarkt een tipzak met snoep gevuld (welk kind lust geen snoepjes) en Arne met z’n ingepakte tipzak naar het feestje.

Toen ik om 23:30u thuis kwam van een ander feestje, lag dezelfde tipzak met snoep in de keuken. “Euh, waarom heeft Arne z’n eigen kado terug bij?” De papa wist van niks, maar mijn frank begon al te vallen.

Vanmorgen vroeg ik hem naar het feestje en kadotje. Hij beweerde dat er veel kindjes snoep als kado hadden en dat hij dus een ander kado met snoepjes had gekregen. Toen ik hem vroeg waarom dan net dezelfde lintjes aan dat zakje hingen, viel hij door de mand.

Zoonlief had de kans schoon gezien zijn eigen kado te kiezen en omdat hij wist wat er in zat, heeft hij het zekere voor het onzekere genomen. Het feit dat hier bijna nooit snoep wordt gekocht (en het enige snoep in huis van de krijg is) zal natuurlijk ook wel meegespeeld hebben. Slim bekeken …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Slim bekeken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *