Hebbeding van de week: Animal Tower muurstickers

Het begon met een artikeltje in Libelle (ja, soms koop ik zelfs de Libelle) over kinderkamers. Omdat ik het behangpapiertje echt wel beestig vond en misschien wel iets voor Nand z’n toekomstige slaapkamer, wilde ik daar echt meer over weten (en natuurlijk was naast de foto geen extra info te vinden). Een mailtje naar de redactie gaf me een poos later ook een antwoord met de juiste gegevens.

Het ging nl. over dit papiertje van Ferm Living. Super mooi, maar ook wel héél prijzig als je een paar rolletjes zou nodig hebben om één muur te behangen. Op de plek waar ik het gedacht had, hangen ook al een paar IKEA wandplanken. Ik vreesde dat dat  niet zo mooi ging samen gaan.

En toen zag ik  de bijbehorende muurstickers en ik was helemaal verkocht. Behangidee afgevoerd en vervangen door één groene verfmuur, de rest van de kamer wit met op de muur naast het raam deze super leuke animal tower. Ik zie het in gedachten al voor me. Nu nog wachten op een zolder die ooit moet afgewerkt raken, zodat Arne naar de zolder kan verhuizen en Nand naar Arne z’n kamer (die na 8 jaar toch eens aan nieuw likje verf toe is) en zodat ons bureau terug vrijgegeven kan worden voor niet-slaapgebonden activiteiten. Ik vrees dat we nog wat geduld moeten hebben.

Andere leuke muurstickers te vinden: natuurlijk hier en hier, maar ook vooral hier (met stip), hier en hier.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Hebbeding van de week: Animal Tower muurstickers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *