Voor de ingenieurtjes in spe

Een boek met herinneringen uit mijn studententijd want dit was studiemateriaal voor mechanica (jawel, ik kon toen blindelings uitleggen hoe bv een naaimachine werkt), maar ondertussen helemaal ingeburgerd in ons huishouden: “Over de werking van de kurkentrekker en andere machines” van David Macaulay. Het boek stond al lang in de kast en toen Arne een jaar of vier was, is het boek eens uit de kast geraakt en kwam het dagelijks voorleeskwartiertje uit dit boek. Twee jaar later, kon hij zelfs zonder enig probleem uitleggen hoe nu juist een maaidorser werkt. Ondertussen heeft Mats dezelfde microbe en wordt dit boek ook bij hem er ‘s avonds regelmatig bij gepakt. En tot slot heeft nu ook Nand het boek al te pakken gehad …

Een must-have voor iedereen met interesse voor techniek. Super leuke tekeningen en de grootse avonturen van de mammoet kunnen iedereen boeien.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Voor de ingenieurtjes in spe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *