Hij kwam, hij kwam !

Hij kwam, hij kwam, die goede lieve Sint! Omdat papa vanavond net voor bedtijd is vertrokken richting Champs Elysees voor één of ander jobke en vermoedelijk pas zondagmiddag zal terug zijn, is de Sint een paar daagjes voor z’n naamdag al langs gekomen.  Hij was vandaag toch al te gast in de kleuterschool, de lagere school en de kribbe dus heeft hij geen grote omweg moeten maken om ook ons huisje te passeren.

Filip en ik waren vandaag thuis wegens playbackshow op school en zo konden we samen genieten van drie (of eerder twee want Nand vond uiteindelijk z’n tekenpen en wat papier leuker dan al de rest) enthousiaste gezichtjes.

En morgen kan ik al bellen naar de speelgoedwinkel waar de Sint z’n spullen haalde, want de inwoners van het duplo huisje kunnen zich wel heel goed wassen met twee lavabo’s, maar voor kleine en grote boodschappen moeten ze elders terecht. Ze hebben we een flashy roze toiletbril maar het bijpassend toiletje zat niet in doos (Arne heeft blijkbaar oog voor zo’n dingen). Juist moet juist zijn, dus wordt de jacht op het ontbrekende toiletje morgen geopend ;-).

En Nand, die tekende voort …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Hij kwam, hij kwam !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *