Kreativ Blogger Award

Ik kreeg een Kreativ Blogger Award van vixilady … vertel 7 dingen over jezelf. Bij deze, zeven dingen die je misschien nog niet over mij wist:

  1. Ik ga -zelfs op mijn leeftijd 😉 – nog steeds onopgemaakt door het dagelijkse leven. Mijn dagelijkse routine beperkt zich tot wassen, tandenpoetsen, een beetje dagcreme, deo en parfum. Heel af en toe wordt dat ook nog wat potlood en mascara, maar dat is bijna uitzonderlijk. Voor feestelijke aangelegenheid doe ik wel wat meer moeite maar het is toch altijd met mate.
  2. Ik sleur nog steeds, sinds de komst van Nand, een paar kilo’s teveel mee. Nieuwe kleren kopen – niet mijn favoriete bezigheid wegens weinig naar mijn smaak en steeds gehaast wegens kinderen thuis met papa alleen- wordt steeds maar uitgesteld. Mijn laatste aankoop was een jeansrokje ergens eind juli. Dat jeansrokje is ondertussen zowat mijn favoriete kledingsstuk geworden. Adresjes van leuke winkels zijn altijd welkom!
  3. Ik heb altijd een dochter gewild, eerst zou het Jente geweest zijn, bij de volgende was het Lene (nog beslist onderweg naar het ziekenhuis mocht de gyn zich alsnog vergist hebben) en voor de laatste was Mette onze favoriete meisjesnaam.  De dochter zal er nooit komen, en hoewel ik supertrots ben op mijn drie knuffelventjes, toch pikt het soms. Nooit gezellig winkelen met een dochter, geen moeder-dochter dingen. Trouwens daarstraks van een ex-collega nog gehoord dat er online heel wat info te vinden is over wat te doen om een dochter te krijgen. Bij haar is het gelukt en heeft ze na 2 zoontje er een dochtertje bij ;-). En als bij toeval hoorde ik dat Koppen XL hier dinsdag ook over gaat. Ik zal moeten hopen op drie fantastische schoondochters en een bende kleindochters waar ik kleertjes voor kan kopen en de haartjes van kan vlechten.
  4. Filip en ik delen onze sokken. Ik koop altijd herensokken bij Hema, eenvoudig, weinig opvallend en meestal donkere kleuren (voor onder een broek wel te verstaan). De damesvarianten zijn vaak te druk en opvallend naar mijn goesting.
  5. Mijn trouwring is zowat het enige juweel is dat ik draag. Heel af en toe eens een extra ring. Hoewel ik vroeger wel oorbellen droeg, draag ik er nu nog zelden. Ik denk dat ik het gewoon niet meer gewend ben en voel me nooit 100% goed in m’n vel als ik weet dat er oorbellen in m’n oor prikken.
  6. Ik had vroeger een kindernaaimachientje (dat natuurlijk heel snel kapot was) waarmee ik kleertjes voor mijn poppen maakte.
  7. In ‘t zesde middelbaar twijfelde ik tussen Productontwikkeling en Pedagogie. Het is uiteindelijk Productontwikkeling geworden, maar soms vraag ik me toch wel af wat er zou gebeurd zijn was ik toch de andere richting uitgegaan.

En omdat ik nu goed op dreef ben, toch nog een extra 8ste om af te sluiten.

  • We hebben hier op de tafel een handtekening van de enige echte Michael Stipe van REM staan hebben, gekrabbeld op de achterkant van een foto van Arne (het enige papier dat Filip op dat moment op zak had of hij had z’n rijbewijs moeten gebruiken). De foto is ondertussen ingekaderd (met de achterkant naar boven dus. “Hello Riddo!” staat erop, net boven z’n handtekening.) Trouwens REM is voor mij toch ook veel jeugdsentiment: Chirofuiven afschuimend, op de wei in Werchter startend met “Rain, rain, let it rain.” waarop het plots begon te plensen alsof er hogere krachten mee gepaard gingen, …

Bij deze ben ik rond en omdat ik de Kreativ Blogger Award al op zowat elke mogelijke blog heb zien verschijnen, speel ik hem niet door. En wie em nog niet gehad heeft, men rape hem hier maar op!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Kreativ Blogger Award

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *