Nog een voornemen: Hebbeding van de week

Een poosje geleden vroeg mijnjongens waar ik altijd die leuke en orginele dingen vond op het internet.

Wel eigenlijk vind ik net zoveel “leuke dingen” in real life als op ‘t web. Overal waar ik kom houd ik mij ogen wagewijd open. Zelfs het kleinste detail neem ik soms in mij op. Het gaat zelfs zover dat ik soms bewust op zoek ga naar een merknaam of label om dan achteraf online naar extra info te speuren. De bolderkar (die nog steeds bovenaan mijn verlanglijstje staat) is zo’n vondst.

Verder is er mijn tijdschriftenverslaving waar ik nog steeds niet volledig van afgekickt ben (Gaan winkelen bij de Colruyt en niet bij Delhaize met gigantisch tijdschriftenrek zou mijn redding kunnen zijn). Interieur tijdschriften à la VT Wonen en Feeling Wonen verslind ik van voor tot achter (en kan ze niet weggooien achteraf). Staat er ergens een URL vermeld bij een leuk ding, dan ga ik achteraf steevast even op ‘t internet kijken en vaak ontdek ik dan nog andere veel leukere dingen. Zit ik bij de dokter in de wachtzaal in een leuk tijdschrift te bladeren, dan nog pen ik interessante URL’s op een stukje papier dat ik in mijn handtas vind (misschien dat ik me ook eens zo’n hippe moleskine moet aanschaffen voor de kattenkrabbels). Komt er op de autoradio iets leuks ter sprake, dan nog probeer ik de naam of URL te onthouden (een geweldige geheugentrainer trouwens, www.wat-was-het-nu-weer.com).

En dan is er natuurlijk het world wide web waar de leuke dingen voor het rapen liggen op voorwaarde dat je ze weet te vinden. Ik heb het afgelopen jaar een paar leuke sites ontdekt en ik blijf er nog steeds ontdekken.En de leuke webshops schieten als paddenstoelen uit de grond.

En vandaar mijn volgende voornemen, een “Hebbeding van de week” rubriekje, zodat ik de mooie, aparte en leuke dingen (veelal kids of interieur gerelateerd) die ik tegenkom met jullie kan delen. Alles kopen laat mijn geldbeugel en mijn “minimalistisch” trekje niet toe, maar ze hier bundelen zorgt er wel voor dat ik mijn vondsten makkelijker terug vind (en niet moet zitten zoeken in een massa delicious links).  Ik haal er dus ook wel een beetje mijn voordeel uit.

En om de spits af te bijten: wat vinden jullie van deze  “Bookend Bunny” verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. Leuk voor de kinderkamer of gewoon om wat orde te scheppen in een chaotische boekenkast. En misschien nog wel het leukst van al, nog een schappelijke prijs ook. Mooi hoeft niet altijd duur te zijn!

Bookend Bunny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Nog een voornemen: Hebbeding van de week

  1. Pingback: Secret Santa (part 2): yes yes yes! « Schriekstraat 44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *