Steek je vingers in de lucht …

De CD dateert al van 2005, maar hij kwam pas ergens zomer 2009 in onze CD kast terecht. Van dag één was hij een succes. Er werd danig gezongen van “zaag, zaag, we bouwen een huis voor baby …” en daarop volgden de zelf verzonnen liedjes waarin duidelijk een bekend deuntje te herkennen viel. Ik begon zelfs te denken dat mijn zoons misschien wel muzikaal waren.

Toen ik een paar weken geleden las dat Jan de Smet en Arne van Dongen naar het Mim kwamen was de beslissing snel gemaakt.  Kaartjes reserveren was niet mogelijk, zelfs niet in deze moderne tijden. “Onze concerten zijn eigenlijk nooit uitverkocht” was het antwoord. “Je kan dus makkelijk de dag zelf gewoon kaartjes aan de kassa kopen”. (En eerlijk gezegd schrok ik daar ook niet van, ik daag* je uit om op hun site ook maar iets terug te vinden over dit concert. Mij is het in ieder geval niet gelukt.)

Vandaag is papa dus toch maar in Brussel gepasseerd en heeft kaartjes gekocht,  het zekere voor het onzekere nemend-  ( zelf komt hij die zondag pas terug van 5 dagen Londen-job, en kan er dus niet bij zijn). Ondertussen hebben we wel papa z’n busje gereserveerd  zodat we nog wat gezelschap kunnen meepakken.

En voor de echt fans: zondag 4 oktober om 15u: Jan de Smet en Arne van Dongen in het museum voor Muziekinstrumenten.

*Iemand de uitdaging aangegaan? Naar’t schijnt dat er een nieuwe site op komst is, laat ons hopen dat we daar wel iets terugvinden, dat de functionaliteiten werken  (en dat ze  bij de juiste mensen aangeklopt hebben voor hun nieuwe site).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Steek je vingers in de lucht …

  1. Pingback: Wat een week … « Schriekstraat 44

  2. Pingback: Vondst van de dag … « Schriekstraat 44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *