Pixar ruilbeurs missie: geslaagd!

Ik kon er niet onderuit. Vanmorgen kwam een buurvrouw langs (die in onze locale Delhaize werkt) met nog wat pixar kaartjes voor de kids. Het waren er niet zoveel, maar toch twee kaartjes nog die Arne en Mats konden gebruiken. Spijtig niet genoeg om het boek vol te maken.
En deze middag was het al ‘mama, wanneer gaan we naar de ruiltocht ;-)’. Dus toen Nand wakker werd zat er niets anders op dan drie kinders in de auto laden en dan richting ruilbeurs. Het was een drukke bedoening en eerste durfde Arne niemand aan te spreken. Gelukkig hadden we net na de middag een groot blad geschreven met de nummertjes die ze nog nodig hadden én de nummertjes van de glitter-dubbels. Hier een kaartje kunnen ruilen, daar een kaartje kunnen ruilen. Er waren er ook die geld wilden geven voor onze dubbels, maar dat heb ik afgewimpeld. Het was een ruilbeurs voor kinderen, geen “koop”beurs.

En dan net voor ik, Nand en Mats het helemaal  beu werden …  Arne had ondertussen de smaak te pakken en liep met z’n A3 blad van hier naar daar kon hij bij een schoolgenootje nog twee kaartjes ruilen, de twee laatste ontbrekende kaartjes uit z’n boek.

En daarmee is zijn boek dus compleet. Missie geslaagd!

Mats ontbreekt nog een 6-tal kaartjes, maar die is er veel minder mee bezig dan z’n grote broer.

Ben nu al nieuwsgierig naar de actie waarmee ze bij Delhaize volgende jaar gaan afkomen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *