Windpokken …

Eerst was Mats zijn klas aan de beurt, dan verschenen ze hier en daar in de vriendenkring. Ondertussen zijn ze dus ook hier gearriveerd. Wat begon met één verdacht blaasje gisteren, zijn er ondertussen al wat meer …  Nand heeft de windpokken. Voorlopig nog niet zo erg als broer Mats die na jaren nog steeds de littekentjes met zich meedraagt.

Qua timing is het natuurlijk ook super. Een paar jaar geleden zaten we met een kotsende Mats op weekend, dit jaar zullen we op vakantie met een windpokken-kindje zitten. Bye, bye zwembad, bye bye strand, … 

Ondertussen is de cytelium en de menthol talk al uit de kast gehaald.

En dat badje, dat mogen we natuurlijk thuis laten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *