Bib gesloten …

wegens Vlaamse Feestdag … en dus trok ik met drie kerels maar effe de winkelstraat in op zoek naar koopjes (voor de kinders toch …). Drie winkels gedaan en toen had Nand er echt genoeg van. Drie zakken met kleren rijker, wat geld armer … maar aan -60% mag je toch van geluk spreken ;-). Met een beetje geluk kan ik morgennamiddag voor mezelf solden doen in een winkel in de buurt (zonder drie jammerende kids, alleen Arne leek het wat leuk te vinden). Papa moet vandaag werken voor the queen op pop en zal morgenvoormiddag eerst nog wat uurtjes slaap moeten inhalen, en nu moet het toch lukken dat de winkel die ik wil aandoen zondagnamiddag open is ;-). Hopelijk ben ik morgenavond wat mooie spullen rijker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *