Ziekjes

Voor de tweede keer in amper 3 weken tijd zit Nand weer met koorts. Hoesten en snottebellen, en als we naar de dokter gaan is het verdict waarschijnlijk weer “infectie bovenste luchtwegen” en worden we naar huis gestuurd met een fles hoestsiroop en het advies z’n neusje regelmatig te spoelen. Misschien dat er een weer een tandje staat te duwen zoals de vorige keer (oh nee, en ik wil niet tellen hoeveel tandjes we nog te gaan hebben)?
Nog even afwachten dus en ons behelpen met de nodige junifen (of moet ik nurofen jr zeggen) of perdolan, en dan zien of we alnog naar de dokter moeten. Volgende week woensdag gaan we zowiezo al naar de kinderarts, want die afspraak had ik deze week gemaakt voor z’n reflux.

En ondertussen zit Nand hier naast me in de zetel met een kabeltje te spelen … het gaat weer een korte nacht worden …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *