kampen bouwen …

Jaren geleden had ik een speelgoedje. Het leek op een groot luciferdoosje met daarin een hoop stokjes en bolletjes waar je allerlei constructies mee kon maken. Veel heb ik er niet mee gespeeld. De stokjes braken om het minst en waren heel moeilijk in de bolletjes te steken. Ik vermoed dat het doosje bij mijn vader nog ergens rondhangt want ik herinner me dat Arne zich er ook eens een keertje mee bezig hield (als ik het één dezer terug vind, zal ik zeker nog een foto posten).

Nu jaren later kwam ik toevallig de extra large versie hiervan tegen en meteen was ik ervoor gewonnen.
Wie heeft nog niet moeten helpen een kamp te bouwen? Een kamp bestaande uit een hoop dekens die je dan wanhopig probeert vast te maken aan alles wat min of meer de juiste hoogte heeft: de rugleuning van de zetel, een paar speelgoedkastjes,… Gegarandeerd worden dan ook de wasspelden uit de wasplaats gehaald en als je constructie het een kwartiertje uithoudt, ben je al meer dan tevreden. Zowat rond minuut 16 begint de ganse bende door te hangen, word je ter orde geroepen om alles terug goed te krijgen. Maar eigenlijk is het niet meer dan vechten tegen de bierkaai.

En toen zag ik dit, en ik was verkocht.

fort

Momenteel nog niet te koop in België, weet ik ondertussen, maar één dezer zou de eerste levering in België toekomen. Ik zal er als de kippen bij zijn om die “crazy” forts eens te testen. Ik hoop in ieder geval op wat degelijkheid en zal blij zijn als de kampbouw perikelen eindelijk van de baan zijn.

En voor meer leuk ideetjes kan je altijd bij lmnop terecht! Het is in één van hun issues dat ik die crazy forts zag.

Later meer …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *