Nand gedoopt

Voor zij die het zich afvragen: Nand had twee doopkleedjes, omdat er zowel in Filip zijn als in mijn familie een doopkleedje is. Dat van Filip z’n familie is al 75 jaar oud, en ondertussen zijn daarin al drie generaties gedoopt. Het kleedje van mijn kant is door mijn moeder gemaakt voor het doopsel van m’n oudste broer en omdat mijn moeder er ondertussen niet meer is, heeft dat kleedje een nog grotere emotionele waarde gekregen.

Voor zij die -net zoals ik- het internet afschuimen op zoek naar doopvieringen. Ik zet de teksten van de doop van Nand hier ook. En als je mooie muziek zoekt, dan kan je uit deze lijst van liedjes al wat inspiratie putten:

* Over leven – Clouseau
* Ik heb je lief – Stef Bos
* Jongen uit Schaarbeek – Raymond Van het Groenewoud gezongen door Sarah Bettens
* Trip trip trap – Willem Vermandere
* Mensenkind

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *