Op restaurant

Omdat we gisterenmorgen om 8:15u al moesten paraat staan voor een wedstrijdje korfbal van Arne in Hoegaarden, hadden we met de kids afgesproken dat we ‘s middags op “restaurant” zouden gaan eten. We zijn eigenlijk nog maar een paar keren met de kinders eens ergens gaan eten dit was het ideale moment om onze vaste zondagmiddaggasten voor een keertje af te zeggen.

‘s Middags dus met z’n viertjes naar een taverne in de buurt. Het menu viel wat tegen (natuurlijk vooral pannekoeken, ijsjes etc) maar uiteindelijk kon ieder van ons toch iets naar z’n tand kiezen. Papa ging voor een croque, Arne koos een lasagna, Mats ging voor de macaroni en mama ging voor de suggestie (witloof in hesp en kaassaus). En iedereen heeft flink gegeten, Arne z’n lasagna was op een hapje na helemaal op, Mats heeft gesmuld van de macaroni en als afsluiter nog een klein ijsje. Iedereen heeft zich voorbeeldig gedragen en eigenlijk moeten we dit gewoon vaker doen …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *