groot nieuws

Ik zal het maar aan de grote klok hangen, wij hebben groot nieuws! Binnen 30 weken, ergens eind juni, komt er een klein, nieuw wezentje ons gezinnetje vervoegen.
Het zal druk worden ten huize van den Broeck, maar we hebben er natuurlijk zelf voor gekozen en zullen die vrolijke drukte er met veel plezier bij nemen.

Vandaag voor de eerste keer bij de gynaecoloog gepasseerd en dat levende wezentje van 3,4 cm kunnen bewonderen: 2 armpjes, 2 beentje en een mooi kloppend hartje. Eindelijk kan ik gerust gaan slapen en zijn we zeker dat het een eenling is (zowel mijn grootvader als Filp z’n grootvader waren een deel van een tweeling).

Toen ik terugkwam van de dokter gaf Mats me super lief zoentje op de buik, “kusje voor babietje” zei hij erbij.

En ook Filip kan gerust zijn. Volgens de metingen zou onze derde zoon of eerste dochter voor 25 juni uitgerekend zijn. Volgens de de gyn kan de baby dus tussen 19 juni en 2 juli ter wereld komen. Filip zou dus zonder al te veel problemen op Werchter kunnen werken (mocht het nodig zijn). Hoe het thuisfront dit gaat overleven is natuurlijk een andere vraag … maar dat zijn zorgen voor later.

En omwille van kans op CMV besmetting worden vanaf nu poepen geveegd met wegwerphandschoenen (hoewel ik ondertussen besliste de eer vooral aan Filip te laten 😉 ).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *