bloemetjes

Al drie jaar op een rij maak ik op 31 oktober 2 bloemstukjes. Neen, ik heb nooit één of andere bloemschikcursus gevolgd. Ik werk puur op m’n gevoel (het enige dat ik op voorhand beslis, is in welke kleur ik ga werken). Blijkbaar heb ik wel feeling voor de materie, want elke keer opnieuw denk ik bij start “oei, gaat dat wel goedkomen” om dat bij het laatste takje te denken “dat heb ik weer goed gedaan.”

Filip zei nog dat mijn werkjes net zo goed bij een bloemist zouden kunnen verkocht worden. Ondertussen staan mijn creaties op het kerkhof bij het graf van mijn moeder en op een ander kerkhof bij het graf van mijn schoonvader en ben ik her en der toch al aangesproken over m’n werkjes.

Oordeel zelf:

bloemstuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op bloemetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *