de bedenkers

Elk jaar opnieuw koop ik kleren voor Arne en Mats op de groei. In het begin van het seizoen zijn broeken vaak nog veel te lang om dan tegen de zomer al veel minder “veel te lang” uit te vallen.

Gewoonlijk plooi ik die broeken dan een paar slagen om maar afhankelijk van de stof zakken die plooien gewoon uit, waardoor er over de onderkant van de broeken wordt gelopen (die dan beginnen te rafelen etc).

Wat heb ik dus nodig? Een systeempje om die omgeplooide broekspijpen in de plooi te  houden. Ik wil ze wel niet-omgeplooid kunnen wassen, dus het moet er ook weer makkelijk uit te halen zijn. Hier en daar met een paar steekjes vastnaaien is dus geen optie. En een veiligheidsspeld vind ik persoonlijk ook maar vreemd (stel je voor dat dat ding plots in hun benen prikt).

Trouwens (voor hen die nog niet zo thuis zijn in kinderkleding) in de meeste kinderbroeken vind je tegenwoordig van die verstelbare rekjes om de taille wat smaller te maken waardoor de broek niet afzakt, dus daar zijn de fabrikanten zelf al met een oplossing komen aandraven.

Moest er iemand dezelfde problemen hebben of goeie tips en ideeën hebben (en in het spoor van “de bedenkers” willen gaan), ze zijn meer dan welkom!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Uncategorized, varia. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op de bedenkers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *